Interieurstyling

Als erkend gediplomeerd interieurstylist geef ik graag ook interieuradvies op het gebied van accessoires, decoratie en passende kleurencombinaties bij de (retro) vintage meubels die te koop zijn bij EvaWonen.

Hieronder zijn twee korte uitwerkingen van mijn eindexamenopdrachten te zien ter inspiratie.

Interieuradvies thema “Blue Ochre”

 

Woonwens: 
De opdrachtgevers zijn een stel van in de dertig. Ze zijn verhuisd naar een herenhuis uit 2008, dit gebouw staat op de plek waar eerder de oude Staatsdrukkerij stond. Ze hebben een voorkeur voor een moderne stijl met een warme en “rijke” uitstraling. Ze houden van het comfort en de warmte die hotellobby’s en hotelkamers vaak uitstralen.

Advies:
Het moodboard laat mijn keuze zien voor een warme en moderne uitstraling,  okergele accenten in combinatie met luxe materialen om zo de chique hotellobby-sfeer te benadrukken. Dit is in het totaalbeeld terug te zien. De afbeelding aan de muur is een oude bewerkte foto van de Staatsdrukkerij Den Haag.

moo

Moodboard modern, warmte en luxe materialen

kl

Kleuren / materialenplan

t.pptx

Totaalbeeld: messing draagt bij aan een luxe uitstraling

Interieuradvies thema “Terschelling”

 

Woonwens: 
De opdrachtgevers zijn een modern en actief stel van in de veertig. Zij hebben het eiland Terschelling als favoriete bestemming en gaan hier meerdere malen per jaar naartoe. Het eiland straalt rust en ruimte uit. Op basis van deze uitgangspunten heb ik dit advies opgesteld.

Advies:
Het moodboard laat mijn keuze zien voor een ontspannen, comfortabele en natuurlijke uitstraling. Om het “Terschelling-gevoel” te benadrukken heb ik een fotobehang met het bekende drenkelingenhuisje op wand toegepast. Dit is in het totaalbeeld terug te zien.
Met natuurlijke materialen & zachte pasteltinten heb ik geprobeerd een rustgevend interieur te creëren zonder de inspiratie door Terschelling uit het oog te verliezen.

moodboard P&M

Moodboard rust, ruimte en luxe

kleurenplan P&M

Kleur- en materialenplan

totaalbeeld P&M

Bartafel woonkamer: natuurlijke materialen en zachte kleurtinten

woonkamer P&M

Totaalbeeld woonkamer met fotobehang Terschellinger drenkelingenhuisje

Geïnteresseerd? Stuur een bericht voor de mogelijkheden:

[nm_contact_form_7 id=”5″ title=”Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden”]